Search
  • Elämänmakuinen Ihminen

Pienet Enkeli -illat Oulussa

Tulossa tammikuussa SU 26.1.2020 ja TO 30.1.2020

Tervetuloa pieneen enkeli-iltaan. Tämä enkeli – ilta on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokea lähemmin enkelten parantavan energian ja läsnäolon. Enkelit tulevat rakkaudella niiden luo, joiden on hyvä astua lähemmäksi omaa valon polkua, tai jos tarvitset lohdutusta tai pysähtymistä kiireen keskellä. Jos siis lukiessasi tämän tekstin, sinulle tulee hyvin rakkaudellinen, hyvä olo ja kiinnostuksen tunne tilaisuutta kohtaan, ilmoittaudu mukaan! Silloin mitä varmimmin tämä on tarkoitettu juuri sinulle ♥

Illan aikana ohjaan meditaation / mielikuvamatkan, joka tapahtuu enkelten ohjauksen mukaisesti. Jokainen ilta on erilainen ja muotoutuu ryhmän tarpeiden mukaan. Jokaisessa illassa on luvassa enkelten parantavaa energiaa, rakkaudellista ohjausta sekä luottamuksellista yhdessä oloa. Mukana ovat aina oma suojelusenkelisi, Arkkienkeli Zadkiel sekä Arkkienkeli Mikael. Muutoin iltoihin osallistuvat Arkkienkelit ja Valon Mestarit ilmestyvät tarkoituksenmukaisesti. Enkelisi ilmestyvät sinulle juuri sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi ja sinulle turvallista, joten mitään pelättävää ei ole. Lopuksi jaamme hieman kokemuksiamme ja välitän tarpeen mukaan vielä pienen viestin enkeleiltä ♥

Ryhmässä energiat nousevat paljon korkeammaksi kuin yksin, joten ota ystäväsikin mukaan! Olet tervetullut mukaan vaikka joka kerta ♥ Harjoitus tehdään penkillä istuen. Jos haluat tehdä harjoituksen maaten, ota mukaan oma makuualusta ja tyyny. Ota mukaan myös oma juomapullo.

Paikka: Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16, 90100 Oulu, 5 kerros. Ovisummeri: Rakkauden tila B16 Tulethan ajoissa, ovet avoinna alkaen klo 17:40. Ovet suljetaan klo 18:05, jolloin rauhoitumme enkelimatkallemme.

Oviraha 20 EUR/osallistuja (sis. alv 24%). Voit maksaa myös kortilla ♥

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET: sähköpostilla elamanmakuinenihminen@gmail.com tai viestillä numeroon 040-3563010/Minna. Paikkoja rajoitetusti, ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruthan tarvittaessa ilmoittautumisesi ajoissa, jotta paikkasi vapautuu toisten käytettäväksi.

0 views

©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.