Search
  • Elämänmakuinen Ihminen

Luento ja näytetuokio Ilon Valkeilla

Ilon Valkeat on lämminhenkiset ja monipuoliset hyvinvointimessut Oulussa. Tule sinäkin nauttimaan ja ota ystäväsikin mukaan. Tarjolla monipuoliset luennot ja näytetuokiot sekä paljon muuta :)
La 2.10.2021 klo 10:30 Luento liikuntasalissa

Miten elää tämän hetken energiosssa

Tällä hetkellä maailmassa on paljon turvattomuutta, pelkoja ja vastakkainasettelua. Monet jo toivovat, että vallitseva tilanne loppuisi ja palaisimme normaaliin arkeen. Ihmiset kaipaavat lohtua, turvaa ja yhteyttä toisiin ihmisiin. Miten pysyä olennaisten asioiden äärellä ja omassa voimassa? Miten suhtautua ylipäätään elämään? Miten voin osallistua luomaan uutta maailmaa? Eteenpäin vieviä ajatuksia, oivalluksia ja vinkkejä tähän hetkeen. Lopussa rentouttava meditaatio, jossa päivitetään energiat sydäntietoiseeen taajuuteen.Su 3.10.2021 Enkelimeditaatio, Lähde


Tule mukaan rentouttavaan hetkeen enkeleiden kanssa. Meditaation aikana enkelit hoitavat, suojaavat ja tulevat energioillaan lähemmäksi meitä. Saatat jopa kuulla omalla tavallasi heidän viestinsä sinulle tähän hetkeen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet, ja ota ystäväsikin mukaan.


Katso lisää messuista: http://www.ilonvalkeat.info/ tai https://www.facebook.com/ilonvalkeat


9 views0 comments

Recent Posts

See All