Search
  • Elämänmakuinen Ihminen

Arkeija Hope

Updated: Jul 25, 2020

Koin tänään meditaatiossa jälleen jotain todella kaunista. Arkeija Hope, eli yleisesti tunnetumman Arkkienkeli Gabrielin feminiininen puoli/kaksoisliekki ilmestyi luokseni parin muun enkelin kanssa. Oli kuin olisi sukeltanut valkoisten pilvien keskelle <3


Tunne on sanoinkuvaamattoman ihana, kun tällaiset valo olennot astuvat energiakenttään ja täyttävät sen rakkaudella ja väreillä. Kyyneleet virtaavat ja hymy leviää korviin pelkästä hyvän olon tunteesta. Ero kokemuksiini maskuliinisten Arkkienkeleiden kanssa on feminiinisten Arkeijoiden paljon pehmeämpi energia. Arkkienkeleillä on minun kokemukseni mukaan todella vahva ja koko kehon lävistävä, jalat miltei alta lyövä, voimakas energia. Arkeijat edustavat pehmeämpää ja hellivämpää, äidillistä energiaa.

Vaikka joka kerta hämmästyn ja olen kiitollinen saadessani kokea näitä upeita kokemuksia, tuli tänään vasta tunne todellisesta kotiin pääsystä. Naisena feminiininen, pehmeä, rakkaudellinen ja antautuva energia on minulle luontaisesti ominta ja tänään sain kokea tämän Arkeijoiden energian ihanan tervetulleena. Aiemmin olen kokenut vastaavaa vain Äiti Jumalan eli korkeamman rakkauden feminiinisen puolen sekä Arkeija Marian kanssa. 

Arkeijat auttavat nyt erityisesti naisia nousemaan omaan voimaansa ja muistamaan oman todellisen jumalallisen olemuksensa. Ei tarvitse olla kova pärjätäkseen elämässä, vaan voi olla rehellisesti oma herkkä itsensä ja pärjätä silti.

Arkeija Hope ja muut enkelit toivat ohjeistusta arkeen ja haluan jakaa osan siitä teille muillekin, sillä tiedän, että tätä muistutusta tarvitsee moni muukin nainen (ja mies) tällä hetkellä :


"- Ole rohkea

- Älä anna periksi - Katso taaksesi ja näe kaikki kauniina - Ole oma itsesi  - Jaa päiväsi osiin: työ, vapaa-aika, lepo. Aseta rajat elämällesi, niin voit hyvin. - Kunnioita valintojasi"


Yksinkertaista, mutta välillä niin vaikea toteuttaa käytännössä. Eikö totta?


Lämmöllä ja sydämellä, Minna
Kuva: Sari Karhu
176 views0 comments

Recent Posts

See All