Search
  • Elämänmakuinen Ihminen

Keskustelua jumalan kanssa

Muutama vuosi sitten elin aikamoisessa ahdingossa ja elämänvaiheessa, jolloin sain opetella hyvin syvällistä nöyryyttä ja antautumista elämälle, sekä kiitollisuutta hyvin pienistäkin asioista. Keskustelin ja hain ahdinkooni apua enkeleiltä, henkioppailtani sekä korkeammalta itseltä / jumalalta / luojalta...miksi kukanenkin haluaa omaa korkeampaa voimaansa nimittää.


Halusin ymmärtää, miksi kaikki oli niin kuin kohdallani oli, ja mitä minun piti tilanteesta oppia. Eräänä päivänä keskustelin pitkään jälleen tämän korkeamman voiman/ rakkauden / jumalan kanssa ja kirjoitin osan keskustelusta ylös. Tämä sanoma on tässä tekstissä väkevää ja herättelevää, mutta ehkä siksi sitäkin tarpeellisempaa, tässä välillä hyvin itsekkäässäkin maailmassa:


"Ensinnäkin, kun ajattelette, että olette joissain asioissa jotenkin vaillinaiset tai huonoja, lopettakaa heti.

Tai kun ajattelette ettette riitä tai olette rumia, lopettakaa heti.


Minä puhun ja elän teidän kauttanne. Minä olen te. Minä olen se, joka hengittää teidän kauttanne ja kaikki mitä näette, on minä. 

Kuinka siis voitte ajatella, että jokin olisi väärin tai riittämätön? 

Te kaikki olette täydellisiä sellaisina kuin olette. Ei teidän tarvitse riittää kenellekkään, varsinkaan itsellenne. Kaikki elämän muodot ovat minua. Kukat, eläimet, ihmiset ja planeetat. Kaikki täydellisen epätäydellistä.


Elämänne voi tuntua epätäydelliseltä, koska on hyvä harjoitella kiitollisuutta. Rakkaitanne viedään pois, koska oppisitte, ettette omista tässä maailmassa mitään tai ketään. Kaikki ilmenee aikansa  ja sitten katoaa. Myös te. 

Mitä silloin jää?

Mitä haluatte, että teistä jää?

Vai onko kaikki vain unta ja te luulette että jotain jäisi?


Entä jos kuljettekin vain kuin unessa eri verhojen läpi seuraaviin kerroksiin ja paikkoihin jälkiä jättämättä? Mitä merkitystä silloin on elämänne ponnisteluilla työpaikoissanne ja kouluissanne? Kovalla raadannalla saavutetuilla hienoilla taloillanne ja puvuillanne? 

Luuletteko te, että niillä on jotain merkitystä kun ne voidaan viedä teiltä hetkessä pois, jos niin on tarkoitettu? 


Mikään ei ole teidän käsissänne, vaikka moni niin valheellisesti luuleekin. Voitte vain antautua. Antautukaa elämälle ja hengittäkää luottavaisesti niin kauan kuin minä en enää jonain päivänä hengitä kauttanne.

Olkaa kiitollisia rakkaistanne ja viisaudesta, jota keräätte elämänpolkunne aikana. Kun teiltä viedään kaikki, jää vain se henkinen pääoma, jota kannatte sydämessänne ja mielessänne. Luotatteko siihen, että pärjäisitte elämässänne näillä varusteilla mitä olette nyt itsellenne keränneet vai ovatko ajatuksenne edelleen pinnallisia ja itsekkäitä oman edun tavoitelmia?

Jos et osaa nähdä kauneutta kaikkialla, myös siinä rumuudessa, olen minä sinusta vielä hyvin kaukana.

Jos haluat tuntea minut, jos haluat kuulla ääneni ja kokea läsnäoloni, voit vapaasta tahdostasi alkaa opiskella itseäsi ja sitä pelkoa, joka on sinun ja minun välissä. Minä olen koko ajan sinussa mutta näetkö sinä minua?"


Kanavointi eivät koskaan ole mihinkään uskontokuntaan kuuluvia, vaan täysin itseni univeraalista tietoisuudesta ja rakkaudesta poimittuja. Suodata nämä tekstit aina oman sydämesi totuuden kautta.


Vinkki lukijalle: Joskus mitä suuremmaksi vastustus itsessä asioita kohtaan nousee, sitä lähempänä totuutta olet. Se on egosi, joka vastustaa ja käy hyökkäykseen, jottei mikään elämässäsi muuttuisi <3


Rakkaudella, Minna


161 views0 comments

Recent Posts

See All