Search
  • Elämänmakuinen Ihminen

Ilta Enkeleiden kanssa ke 30.3.2022 klo 18:00

Lämpimästi tervetuloa jakamaan ja kokemaan ilta enkeleiden kanssa. Illan energia, ohjaus ja suojelijat muodostuvat osallistujien mukaan ja teema on siis joka kerta hieman erilainen.


Ohjaan illan aikana noin tunnin mittaisen meditaation, jossa teet oman hiljaisen matkasi Valon Auttajiesi luokse. Saan opastuksen illan meditaatioon ja ohjelmaan enkeleiltä, ja kanavoin sen osallistujille. Illassa on monesti mukana enkeleiden lisäksi myös muita Valomaailman Auttajia valmiina auttamaan sinua. Suosittelen siis valmiiksi tunnustelemaan mitä haluat sanoa Auttajillesi hiljentymisen aikana. Voit miettiä asioita, joista haluat esim. päästää irti ja pyytää samalla tilalle asioita, joita kaipaat elämääsi. Voit tulla myös pelkästään hiljentymään ja katsomaan mitä sinulle siinä hetkessä halutaan tuoda tietoisuuteesi. Enkelisi ilmestyvät sinulle juuri sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.


Meditaation aikana saat samalla myös energiahoidon, mihin kuuluu mm. suojaukset, maadoitus, chakrojen tasapainotus sekä aurakentän puhdistus. Nostamme myös enkelikortteja ja saatan soittaa rumpua ja äänimaljoja. Ryhmän koosta riippuen, jaamme lopuksi kokemuksiamme yhdessä tai vierustoverin kanssa. Salli itsesi saada illasta iloa, valoa, voimaa ja rakkautta elämääsi.


Hiljentyminen tehdään penkillä istuen. Jos haluat ottaa rennommin, ota mukaan oma makuualusta, tyyny ja peitto. Ota mukaan myös oma juomapullo.


Hinta 35 EUR/osallistuja, vähävaraiset ja Tässä Hetkessä -yhdistyksen jäsenet 30 eur (sis. alv 24%). Maksut kortilla, MobilePaylla tai käteisellä (varaathan mieluiten tasarahan). Voit maksaa maksun myös etukäteen tililleni, jolloin vahvistat oman paikkasi samalla ja nopeutat illan järjestelyitä. Kysy maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä.


HUOM! Teen yhteisen illan päätteeksi myös muutamia selvänäköisiä pikatulkintoja (10 min/10 Eur) lisävahvistusta ja henkilökohtaista ohjausta tarvitseville. Varaa aika pikatulkintaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilta sisältää kahvi ja tee tarjoilun.


Paikka: Tässä Hetkessä ry:n tilat, osoite Ketokatu 8 90140 Oulu, 2. kerros. Sisäänkäynti liikehuoneiston päädystä. Tule paikalle klo 18:00 - 18:15 välisenä aikana, jonka jälkeen rauhoitumme enkelimatkallemme.


SITOVAT ILMOITTAUTUMISET: Mieluiten viestillä numeroon 040-3563010 tai sähköpostilla elamanmakuinenihminen@gmail.com.

Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruthan tarvittaessa ilmoittautumisesi ajoissa, jotta paikkasi vapautuu toisen käytettäväksi. Osallistuminen vain terveenä!


Sydämellisesti tervetuloa toivoo Minna ja enkelit6 views0 comments

Recent Posts

See All