Search
  • Elämänmakuinen Ihminen

Etsin harjoitusvalmennettavia!

Updated: Jun 14, 2021

Hei juuri Sinä ! Olisko sinulla tarvetta löytää ratkaisu johonkin tiettyyn asiaan elämässäsi? Tai oletko elämässäsi risteyskohdassa, etkä tiedä mihin suuntaan lähteä?

Minä puolestani tarvitsisin vielä muutaman valmennettavan tähän ratkaisukeskeisen valmentajan eli Life Coach opiskelujeni loppusuoralle. Käytän valmennuksissa myös kaikkea tieto/taitoani sekä intuitiivista ohjausta, joka kulkee aina mukanani. Autetaan toinen toisiamme?


Tässä tarkempaa esittelyä:


HALUATKO MUUTOSTA ELÄMÄÄSI? Opiskelen tällä hetkellä LCF Life Coach® -valmentajaksi Valmentamossa. Opintoihin sisältyy valmennusharjoittelua, joihin tarvitsen vapaaehtoisia asiakkaita. Haluaisitko sinä olla yksi heistä?


Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, löytääksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi.


Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat, mitä sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistä elämää.

Valmennuksen teoreettinen viitekehys on kognitiivisessa käyttäytymisteoriassa, positiivisessa psykologiassa ja ratkaisukeskeisyydessä.

Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä.


Valmennus on sinulle normaalihintaa edullisempi, mutta edellyttää sitoutumista neljään kertaan ja lopuksi sähköisen palautteen antamista. Palautteen antaminen kestää noin 10 min.


Valmennus maksaa 50 €/kerta, eli yhteensä 200€/4 valmennuskertaa (sis. alv 24%). Normaali hinta 75 Eur / h.


Valmennuksen myötä voit saada itseluottamustasi paremmaksi, minäkuvaasi kirkastettua ja tavoitteitasi selkeytettyä. Valmennuksessa saatat oivaltaa myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.


Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan sähköpostilla elamanmakuinenihminen@gmail.com.

Aurinkoista kesää sinulle!
Lämmöllä, Minna

36 views0 comments

Recent Posts

See All