• Elämänmakuinen Ihminen

11 vinkkiä sisäiseen rauhaan

Updated: Jul 23, 2020

Monet kokevat tämän hetken energiat

vaihtelevina ja välillä jopa ahdistavina. Alitajunnasta saattaa nousta vaikka mitä tunnetiloja, joista ei välttämättä saa edes kiinni mitä ne ovat. Levoton olo ja väsymys on yleistä.

On tärkeää pysyä itselleen rehellisenä ja kuulostella rauhassa omaa tunnetta ja tarkkailla omaa kehoa, mitä se haluaa kertoa.

Sinä olet kokonaisuus. Eli ei ole todellakaan ihan sama mitä suuhusi laitat, millaisia ajatuksia pyörität päässäsi ja miten asennoidut elämään. Jos kaikki on vain p*skaa, on aika kääntyä sisään päin ja tutkia miksi? Kaikki vastaukset ovat jo sinussa, niille pitää vain antaa tilaa tulla nähdyksi.

Oma kokemukseni on, että parhaiten pääsee sisäisen rauhan tilaan, kun esim.


1. Pistää korkin kiinni ja jättää valkoisen sokerin ym. myrkyt minimiin 2. Nukkuu tarpeeksi (noin 8 h / yö) 3. Liikkuu luonnossa 4. Meditoi tai tekee hengitysharjoituksia 5. Pitää kehon liikkeessä jollain itselle mielenkiintoisen lajin parissa 6. Harjoittaa kiitollisuutta ja repäisee itsensä välillä rutiineista 7. Elää itselleen rehellisenä ja ottaa vastuun omasta elämästä, sanoista ja teoista 8. Ymmärtää olla nöyrä elämälle ja näkee myös positiivisen puolen asioissa 9. Jättää ongelmat korkeamman ratkaistavaksi ja pidättäytyy itse draamasta 10. Asettaa ajoissa rajat niin itselle kuin muille. Tiedostaa, että rajoja ylitetään silloin, kun viha alkaa nousta 11. Priorisoi nämä omaa hyvinvointia tukevat asiat päivittäisen "to do" -listan kärkeen

Iloa ja valoa päivääsi. Pidä huolta itsestäsi 💗💗💗

#sisäinenrauha#energiahoitaja #selvänäkijä #henkinenhyvinvointivalmentaja #NLPPractioner #erityisherkkä #luonto #sisäinenvoima #ihanaolo #luonnollisuus #rakkaus #ilo
138 views0 comments

Recent Posts

See All