©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.

Palvelut ja hinnasto

Hoitoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.

  

Rustic Beach Path
Holding Hands

Henkinen hyvinvointivalmennus 65 €/60 min.
(myös puhelinpalveluna)

Tarvitsetko apua ihmissuhteisiisi, rakkauselämääsi, työhösi, rahaan tai henkiseen kasvuun liittyvissä asioissa? Autan sinua oivaltamaan itsellesi parhaat ratkaisut ja helpottamaan elämääsi. Tarvittaessa voimme käyttää apuna enkeleitä/henkioppaita, tarot/enkelikortteja, parantavia sydänmeditaatioita tai NLP -mielikuvaharjoituksia. Jokainen valmennuskerta on yksilöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöity. 

Mikäli haluat valmennuksen puhelinpalveluna toimi näin: varaa aika, maksa etukäteen tilille ja soita varattuna aikana numeroon 040 356 3010. 

Kanavoitu energiahoito 65 €/60 min.
tai 75 €/90 min.

Tapaamisen aluksi käymme läpi tärkeimpiä asioitasi, joihin haluat apua tai muutosta. Sen jälkeen teen energiahoidon enkeleiden ja muiden Valon Auttajien ohjauksessa, joten hoito on aina yksilöllinen ja juuri sinulle siihen hetkeen räätälöity. Ohjaan sinua hoidon aikana rentoutuksen kautta tilaan, jossa voit turvallisesti avautua hoidettavaksi. Hoidon aikana voimme purkaa uskomuksiasi ja päästää irti kuormittavista ajatuksistasi. Avaamme samalla uusia, parempia ajatusmalleja tilalle, jotka parantavat elämääsi. Kanavoin samalla enkelisi viestejä ja opastusta. Voit myös pelkästään rentoutua ja levätä hoidon ajan ja ottaa vastaan parantavaa energiaa ilman tietoista työskentelyä. Hoitoon kuuluu aina myös chakrojen puhdistus ja tasapainotus, sekä aurakentän puhdistus ja suojaus. 
Hoidon jälkeen olo on yleensä rentoutunut ja tasapainoinen.

3572_maria_edited.jpg
iStock-459097117_edited.jpg

Selvänäköinen tulkinta 45 €/30 min.
tai 55 €/45 min.
(myös puhelinpalveluna)

Välitän viestejä, opastusta sekä tarvittaessa parantavaa energiaa enkeleiltä ja muilta Valon Auttajiltasi. Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai pyytää opastusta vaikeaan elämäntilanteeseesi. Ohjausta annetaan aina oman sielunsuunnitelmasi mukaisesti korkeimmaksi parhaaksesi. Käytän tarvittaessa Tarot- enkeli- tai oraakkelikortteja. Muistathan, että sinä päätät aina itse valinnoistasi ja sitä kautta tulevaisuudestasi. Kuuntele siis sydäntäsi ja suodata muilta saatu informaatio aina oman sisäisen totuutesi kautta.

Mikäli haluat valmennuksen puhelinpalveluna toimi näin: varaa aika, maksa etukäteen tilille ja soita varattuna aikana numeroon 040 356 3010. 

Saavuta unelmasi -pikakurssi
75 €/90 min.
(myös puhelinpalveluna)

Onko sinulla unelmia, joiden toivoisit toteutuvaksi mutta et tiedä miten sen saavuttaisit? Avaan sinulle tärkeimmät luomiseen ja runsauden energiaan liittyvät asiat ja sudenkuopat, jotka on hyvä tietää matkalla unelmien täyttymiseen. Elämämme muotoutuu kokemuksista, joita olemme valinneet kokea ennen tänne syntymäämme ja omien ajatusten luomien tapahtumien sekoituksesta. On siis tärkeää tiedostaa oman mielemme luoma todellisuus, ja se, että meillä on valta muuttaa sitä. Ota vastuu ajatuksistasi ja luo itsellesi parempi huominen tämän pika-kurssin avulla. Saat mukaasi myös kirjalliset ohjeet, joihin palata arjen keskellä.

Mikäli haluat valmennuksen puhelinpalveluna toimi näin: varaa aika, maksa etukäteen tilille ja soita varattuna aikana numeroon 040 356 3010. 

3550_enkeli_edited.jpg
Laying down ground_edited.jpg

Enkelin valo -meditaatio 70 €/75 min.

Haluatko saada paremman yhteyden suojelusenkeliisi, henkioppaaseesi tai voimaeläimeesi? Ohjaan Enkelin Valo -meditaation, jossa teet oman mielikuvamatkasi omien Valon Auttajiesi luokse. Meditaation näytti ja nimesi omat enkelini ja opastan sen nyt sinulle heidän kanssaan. Nostamalla omaa värähtelytaajuuttasi, yhteys on helpompi luoda. Enkelisi/auttajasi ilmestyy sinulle juuri sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi ja sinulle turvallista. Jos et ole aikaisemmin avannut tätä yhteyttä, saatat tarvita useamman harjoituskerran. Saat ohjeet mukaasi myös kirjallisena, joten sinun on mahdollista jatkaa harjoittelua halutessasi myös itsenäisesti.

Intialainen päähieronta parantavalla energialla 35 €/35 min.

Teen hieronnan aina intuitiivisesti parantavaa energiaa käyttäen. Hieronta tehdään tuolilla istuen ja siinä käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, rinta, niska, pään ja kasvojen alue. Hieronta on suositeltavaa erityisesti, jos haluaa rentoutua, vähentää stressiä ja jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Päähierontaa sanotaankin oikeaksi stressipesuksi. 
Hieronta saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Parhaimman tuloksen saat kuurihoidolla; 3-6 kertaa noin viikon välein.