Palvelut ja hinnasto

HUOM!  Kaikki palvelut -20 % 30.10.2020 asti. 

Alehinnat päivitetty sivuilleni ja ajanvaraukseen.


Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

Intuitiivinen Energiahoito

nyt 56 Eur / 60 min (norm. 70 Eur )  

3x 60min nyt 152 Eur (norm. 190 Eur) 

Kortti voimassa 3 kk.

Energiahoidossa välitän parantavan enkelienergian lisäksi tarvittaessa Reikiä tai Kultaisen Säteen Sekhem energiaa. Kartoitan energiakenttäsi, sekä aktivoin ja tasapainotan vähintään 16 chakraasi maatähtichakroista tähtiporttichakraan saakka. Kanavoin hoidon aikana tarvittaessa myös enkeleiden ja muun valomaailman ohjausta, korkeimmaksi parhaaksi. Hoito auttaa sinua näkemään selvemmin itsesi ja ainutlaatuisuutesi, sekä rentouttaa ja voimaannuttaa sinua.  Energiahoito on lempeä mutta tarkoituksenmukainen hoito, joka auttaa sinua elämässäsi eteen päin.

Holding Hands
Enkelienergia%2520kaukohoito_edited_edited.png

Kaukohoito

nyt 40 Eur / 60 min. 

(norm. 50 Eur)

Tämän energiahoidon voit ottaa vastaan omassa rauhallisessa paikassasi. Hoitoon kuuluu energiakenttäsi kartoitus, sekä chakrojen tasapainotus maatähtichakrasta tähtiporttichakraan saakka. Välitän enkeleiden parantavan energian lisäksi Reikiä tai Sekhemiä. Kanavoin tarvittaessa lopuksi enkeleiden ja henkioppaiden viestejä sinulle, korkeimmaksi parhaaksesi. Kaukohoito aktivoi ja antaa uudenlaista energiaa ja näkemystä tulevaan. Hoitoon kuuluu alkukeskustelu, itse energiahoito sekä lopuksi hoidon kulun läpikäynti puhelimitse. Voit vastaanottaa hoidon halutessasi myös ilman keskusteluja.

ThetaHealing®

nyt 56 Eur / 60 min (norm. 70Eur)

tai 3X 60min nyt 152 Eur (norm. 190 Eur)

Kortti voimassa 3 kk

ThetaHealing® hoito työstää tehokkaasti mm. opittuja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi. Rajoittavat uskomukset saattavat vaikuttaa ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin, elämäntehtävän löytymiseen tai jopa fyysiseen terveyteen. ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset tai kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat paremmin tavoitteittesi saavuttamista ja hyvinvointiasi.

Rustic Beach Path
3572_maria_edited.jpg

Selvänäköinen tulkinta

nyt 48 Eur / 30 min. 

(norm. 60 Eur)  

(myös puhelinpalveluna)

Kanavoin sinulle sanallista opastusta enkeleiltä tai henkioppailta. Tarvittaessa voin kysyä vahvistusta korteilta tai heilurilta.
Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai pyytää opastusta tärkeisiin valintoihisi ja elämäntilanteeseesi. Ohjausta annetaan aina rakkaudella ja korkeimmaksi parhaaksi. Palvelu saatavilla myös puhelimitse tai Skypellä.

Henkinen ohjaus / konsultaatio

nyt 56 Eur / 60 min ( norm. 70 Eur)

tai 3 X 60 min. nyt 152 Eur (norm. 190 Eur) Kortti voimassa 3 kk

(myös puhelinpalveluna)

Tarvitsetko apua henkioppaisiin, enkeleihin, luonnonhenkiin tai muuhun henkimaailmaan liittyvissä asioissa? Tai onko kodissasi kenties ylimääräisiä "vuokralaisia", jotka häiritsevät elämääsi? Voin katsastaa kotisi ja tehdä tarvittavan puhdistuksen tilaan. 
Autan sinua mielelläni myös oman kokemukseni pohjalta energioihin, henkisyyteen ja henkiseen heräämiseen liittyvissä kysymyksissä.
Palvelu saatavilla myös puhelimitse / Skypellä

Caring_edited.jpg
3550_enkeli_edited.jpg

Sinun hetkesi enkeleiden kanssa

nyt 56 Eur / 60 min (norm. 70 Eur)

Ohjaan sinulle enkeleiden kanssa pienen harjoituksen, jonka aikana voit hiljentyä kuulemaan, tuntemaan tai näkemään enkeleitäsi. Enkelisi ilmestyy sinulle sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi. Välitän enkeleiden viestejä sekä opastusta sinulle omien tarpeidesi mukaisesti. Voit samalla nauttia enkelten parantavasta energiasta. Tapaamisen tarkoitus on avata tietoisuuttasi, jotta voit syventää omaa rakkaudellista yhteyttäsi heihin. Tapaaminen käydään rakkaudellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Saavuta unelmasi - Dream Big!

nyt 60 Eur / 90 min (norm. 75 €)

(myös puhelinpalveluna)

Onko sinulla unelmia, joiden toivoisit toteutuvaksi mutta et tiedä miten sen saavuttaisit? Avaan sinulle tärkeimmät luomiseen ja runsauden energiaan liittyvät asiat ja sudenkuopat, jotka on hyvä tietää matkalla unelmien täyttymiseen. Ota siis vastuu valinnoistasi ja luo itsellesi parempi huominen! Saat sähköpostiisi myös kirjalliset ohjeet, joihin palata arjen keskellä.

iStock-459097117_edited.jpg
Laying down ground_edited.jpg

Intialainen päähieronta 

nyt 28 Eur / 40 min (norm. 35 Eur) 

tai 3X40 min nyt 72 Eur ( norm. 90 Eur)

Kortti voimassa 3 kk

Teen hieronnan aina intuitiivisesti parantavaa energiaa käyttäen. Hieronta on suositeltavaa erityisesti, jos haluaa rentoutua, vähentää stressiä ja jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Päähierontaa sanotaankin oikeaksi stressipesuksi. 
Hieronta saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Parhaimman tuloksen saat kuurihoidolla; 3-6 kertaa noin viikon välein.

Hoitoni ovat lempeitä täydennyshoitoja. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.

 

©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.