©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.

Palvelut ja hinnasto

Hoitoni ovat lempeitä täydennyshoitoja. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.

Rustic Beach Path
Holding Hands

ThetaHealing®
70Eur/60min tai 3X 60min yht. 190 Eur

ThetaHealing® hoito työstää tehokkaasti mm. opittuja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi. Rajoittavat uskomukset saattavat vaikuttaa ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin, elämäntehtävän löytymiseen tai jopa fyysiseen terveyteen. ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset tai kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat paremmin tavoitteittesi saavuttamista ja hyvinvointiasi.

Intuitiivinen Energiahoito 70 Eur/60 min tai 80 Eur/90 min tai 3x 60min yht. 190 Eur

Välitän energiahoidon aikana Valon Auttajien sanallista ohjausta, sekä toimin kanavana parantavalle energialle korkeimmaksi parhaaksesi. Hoito auttaa sinua näkemään ja tiedostamaan vahvemmin oman sydämen polkusi.  Hoidon aikana voit halutessasi pelkästään rentoutua tai käydä läpi ohjatusti niitä asioita, joiden tarkoitus on siihen hetkeen nousta tietoisuuteen ja irti päästettäväksi. Hoitoon kuuluu aina myös chakrojen tasapainotus sekä aurakentän puhdistus ja suojaus. Energiahoito on lempeä mutta tarkoituksenmukaisesti puhdistava hoito, joka auttaa sinua elämässäsi eteen päin.

3572_maria_edited.jpg
iStock-459097117_edited.jpg

Näkijän vastaanotto
60 Eur/30min tai 70 Eur/45 min
(myös puhelinpalveluna)

Välitän viestejä, opastusta sekä hoitavaa energiaa enkeleiltä ja muilta Valon Auttajiltasi. Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai pyytää opastusta valintoihisi ja elämäntilanteeseesi. Luen luvallasi aurastasi niitä energioita, joita on tarkoitettu siihen hetkeen näytettäviksi. Tule ohjaukseen kun tunnet sydämessäsi kutsun siihen. Ohjausta annetaan aina rakkaudella ja korkeimmaksi parhaaksi. Muistathan, että sinä päätät kuitenkin aina itse valinnoistasi  ja sitä kautta tulevaisuudestasi. Palvelu saatavilla myös puhelimitse tai Skypellä.

Saavuta unelmasi - Dream Big!
75 €/90 min.
(myös puhelinpalveluna)

Onko sinulla unelmia, joiden toivoisit toteutuvaksi mutta et tiedä miten sen saavuttaisit? Avaan sinulle tärkeimmät luomiseen ja runsauden energiaan liittyvät asiat ja sudenkuopat, jotka on hyvä tietää matkalla unelmien täyttymiseen. Elämämme muotoutuu kokemuksista, joita olemme valinneet kokea ennen tänne syntymäämme ja omien ajatusten luomien tapahtumien sekoituksesta. On siis tärkeää tiedostaa oman mielemme luoma todellisuus, ja se, että meillä on valta muuttaa sitä. Ota vastuu ajatuksistasi ja luo itsellesi parempi huominen! Saat sähköpostiisi myös kirjalliset ohjeet, joihin palata arjen keskellä.

3550_enkeli_edited.jpg
Laying down ground_edited.jpg

Hetki enkeleiden kanssa
70 Eur/ 45 min

Ohjaan sinulle enkeleiden kanssa pienen harjoituksen, jonka aikana voit hiljentyä kuulemaan, tuntemaan tai näkemään enkeleitäsi. Enkelisi ilmestyy sinulle sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi. Välitän enkeleiden viestejä sekä opastusta sinulle omien tarpeidesi mukaisesti. Voit samalla nauttia enkelten parantavasta energiasta. Tapaamisen tarkoitus on avata tietoisuuttasi, jotta voit syventää omaa rakkaudellista yhteyttäsi heihin. Tapaaminen käydään rakkaudellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Varaa aika jos kuulet sydämessäsi kutsun.

Intialainen päähieronta parantavalla energialla
35 Eur/35 min tai 3X35 min yht 90 Eur

Teen hieronnan aina intuitiivisesti parantavaa energiaa käyttäen. Hieronta tehdään tuolilla istuen ja siinä käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, rinta, niska, pään ja kasvojen alue. Hieronta on suositeltavaa erityisesti, jos haluaa rentoutua, vähentää stressiä ja jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Päähierontaa sanotaankin oikeaksi stressipesuksi. 
Hieronta saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Parhaimman tuloksen saat kuurihoidolla; 3-6 kertaa noin viikon välein.