Palvelut ja hinnasto

HUOM!  Kaikki palvelut nyt toistaiseksi -20 %.  Alehinnat päivitetty sivuilleni ja ajanvaraukseen


Ajanvaraus, lahjakortit ja tiedustelut puhelimitse 040-3563010 tai sähköpostilla 

elamanmakuinenihminen@gmail.com. Nettiajanvaraus on toistaiseksi pois käytöstä.


Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

Enkelienergia%2520kaukohoito_edited_edited.png

Enkelienergia kaukohoito nyt 40 Eur / 60 min. 
(norm. 50 Eur)

Tämän energiahoidon voit ottaa vastaan oman kodin rauhassa. Hoitoon kuuluu chakrojen tasapainotus, enkeleiden parantavaa energiaa sekä heidän viestejä sinulle, korkeimmaksi parhaaksesi. Enkelienergia rentouttaa, lievittää stressiä ja antaa uudenlaista energiaa tulevaan. Hoitoon kuuluu alkukeskustelu, itse energiahoito sekä lopuksi hoidon kulun läpikäynti. Voit vastaanottaa hoidon halutessasi myös ilman keskusteluja.

Intuitiivinen Energiahoito nyt 56 Eur / 60 min (norm. 70 Eur )  
tai 64 Eur / 90 min (norm. 80 Eur)  
tai 3x 60min nyt 152 Eur (norm. 190 Eur) 
Kortti voimassa 3 kk.

Välitän energiahoidon aikana enkeleiden ja muiden Valon Auttajien sanallista ohjausta, sekä toimin kanavana parantavalle energialle korkeimmaksi parhaaksi. Hoito auttaa sinua tiedostamaan vahvemmin oman sydämen polkusi, rentouttaa ja voimaannuttaa sinua.  Hoidon aikana voit halutessasi pelkästään rentoutua tai käydä läpi ohjatusti niitä asioita, joiden tarkoitus on siihen hetkeen nousta alitajunnasta tietoisuuteen ja irti päästettäväksi. Hoitoon kuuluu aina myös chakrojen tasapainotus sekä aurakentän puhdistus ja suojaus. Energiahoito on lempeä mutta tarkoituksenmukainen hoito, joka auttaa sinua elämässäsi eteen päin.

Holding Hands
3572_maria_edited.jpg

Selvänäköinen tulkinta nyt 48 Eur / 30 min. 
(norm. 60 Eur)  
tai 56 Eur / 45 min. (norm. 70 Eur)
(myös puhelinpalveluna)

Kanavoin sinulle opastusta sekä parantavaa energiaa enkeleiltä ja muilta Valon Auttajiltasi. Tarvittaessa kysyn vahvistusta korteilta tai heilurilta.
Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai pyytää opastusta valintoihisi ja elämäntilanteeseesi. Ohjausta annetaan aina rakkaudella ja korkeimmaksi parhaaksi. Palvelu saatavilla myös puhelimitse tai Skypellä.

Henkinen ohjaus / konsultaatio
nyt 56 Eur / 60 min ( norm. 70 Eur)
tai 3 X 60 min. nyt 152 Eur (norm. 190 Eur) Kortti voimassa 3 kk
(myös puhelinpalveluna)

Onko sinulla kysymyksiä esimerkiksi  henkiseen heräämiseen, energioihin tai enkeleihin liittyen, joihin kaipaat vastauksia? Tai onko jokin akuutti tilanne, johon kaipaat laajempaa ymmärrystä ja apua? Autan sinua selvänäköisesti sekä oman kokemukseni pohjalta, jotta löydät vastauksia ja pääset elämässäsi eteenpäin. 
Palvelu saatavilla myös puhelimitse / Skypellä

Caring_edited.jpg
Rustic Beach Path

ThetaHealing®
nyt 56 Eur / 60 min (norm. 70Eur)
tai 3X 60min nyt 152 Eur (norm. 190 Eur)
Kortti voimassa 3 kk

ThetaHealing® hoito työstää tehokkaasti mm. opittuja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi. Rajoittavat uskomukset saattavat vaikuttaa ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin, elämäntehtävän löytymiseen tai jopa fyysiseen terveyteen. ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset tai kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat paremmin tavoitteittesi saavuttamista ja hyvinvointiasi.

Sinun hetkesi enkeleiden kanssa
nyt 56 Eur / 60 min (norm. 70 Eur)

Ohjaan sinulle enkeleiden kanssa pienen harjoituksen, jonka aikana voit hiljentyä kuulemaan, tuntemaan tai näkemään enkeleitäsi. Enkelisi ilmestyy sinulle sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi. Välitän enkeleiden viestejä sekä opastusta sinulle omien tarpeidesi mukaisesti. Voit samalla nauttia enkelten parantavasta energiasta. Tapaamisen tarkoitus on avata tietoisuuttasi, jotta voit syventää omaa rakkaudellista yhteyttäsi heihin. Tapaaminen käydään rakkaudellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

3550_enkeli_edited.jpg
iStock-459097117_edited.jpg

Saavuta unelmasi - Dream Big!
nyt 60 Eur / 90 min (norm. 75 €)
(myös puhelinpalveluna)

Onko sinulla unelmia, joiden toivoisit toteutuvaksi mutta et tiedä miten sen saavuttaisit? Avaan sinulle tärkeimmät luomiseen ja runsauden energiaan liittyvät asiat ja sudenkuopat, jotka on hyvä tietää matkalla unelmien täyttymiseen. Ota siis vastuu valinnoistasi ja luo itsellesi parempi huominen! Saat sähköpostiisi myös kirjalliset ohjeet, joihin palata arjen keskellä.

Intialainen päähieronta 
nyt 28 Eur / 35 min (norm. 35 Eur) 
tai 3X35 min nyt 72 Eur ( norm. 90 Eur)
Kortti voimassa 3 kk

Teen hieronnan aina intuitiivisesti parantavaa energiaa käyttäen. Hieronta on suositeltavaa erityisesti, jos haluaa rentoutua, vähentää stressiä ja jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Päähierontaa sanotaankin oikeaksi stressipesuksi. 
Hieronta saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Parhaimman tuloksen saat kuurihoidolla; 3-6 kertaa noin viikon välein.

Laying down ground_edited.jpg

Hoitoni ovat lempeitä täydennyshoitoja. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.

 

©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.