Palvelut ja hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

Selvänäköinen Energiahoito

80 Eur 60 min 

Selvänäköisessä energiahoidossa otan sinut huomioon kokonaisuutena, elämästä toiseen matkaavana sieluna. Energiahoidon yhteydessä kartoitan selvänäköisesti energiakenttäsi ja teen siihen tarvittavat puhdistukset. Tasapainotan 16 chakraasi sekä katson henkistä tilaasi selvänäköisesti. Hoito tehdään hiljaisuudessa, jolloin annamme tilaa levolle sekä energian virtaukselle. Valon auttajat ovat yleensä mukana kaikissa hoidoissani, joten saatat havaita heidän läsnäolon ja ohjauksen omalla tavallasi. Lopuksi käymme lyhyesti läpi hoidon kulun.
Hoito on sinulle, joka haluat astetta perusteellisemman energiahoidon mutta et koe tarvetta syventyä puhumaan asioistasi.
Hoito syventää omaa intuitiotasi, selvätietoisuuttasi ja avaa kuuntelemaan omaa sisäistä ohjaustasi. Hoito rentouttaa, energisoi ja uudistaa.

Reiki Treatment

Selvänäköinen energiahoito + keskustelu

98 eur 90 min

Tule 90 minuutin selvänäköiseen energiahoitoon, jos haluat keskustella sinulle tärkeistä asioista luottamuksellisesti. Energiahoidon lisäksi välitän viestejä enkeleiltä, henkioppailta tai edesmenneiltä rakkailtasi, jolloin saatat saada selkeyttä ja vahvistusta ratkaisuihisi liittyen omaan elämäntilanteeseesi.

Energiahoidon yhteydessä kartoitan myös selvänäköisesti energiakenttäsi ja teen siihen tarvittavan puhdistuksen. Tasapainotan ja aktivoin 16 chakraasi sekä katson henkistä tilaasi selvänäköisesti. Hoito auttaa sinua puhdistumaan energeettisesti, avautumaan ja kuulemaan selvemmin oman sisäisen ohjauksesi. Hoito rentouttaa, energisoi ja uudistaa. Joskus jopa transformoi seuraavalle tasolle elämässäsi.

Caring_edited.jpg

Transsiparannus / henkiparannus etänä eli kaukoparannus

60 Eur 60 min

Transsiparannuksessa kanavoin sinulle parantavaa energiaa muuntuneesta tietoisuuden tilastani käsin. Hoidon aikana parantaja henget/oppaat välittävät parantavaa energiaa kauttani mm. fyysisiin, henkisiin ja tunnepuolen ongelmiisi korkeimmaksi parhaaksesi. Asiakkaasta riippuen hoito saattaa rauhoittaa mieltäsi, rentouttaa ja auttaa parempiin yöuniin. Tai vahvistaa ja energisoida oloasi ja lieventää fyysisen kehon kipuja.

Tapaaminen aloitetaan sovitun etäyhteyden ottamisella ja lyhyellä keskustelulla. Tämän jälkeen hiljennymme yhdessä energian välitykseen ja sen tunnusteluun. Itse hoidon aikana ei keskustella, vaan tuntemukset ja esiin nousseet asiat keskustellaan jälkeen päin. Hoito kestää asiakkaasta riippuen noin 30-40 minuuttia.  Energian välityksen loputtua, aloitan keskustelun ja käymme lopuksi yhdessä läpi hoidon kulun.

Varmista, että voit ottaa hoidon vastaan rauhallisessa tilassa ja häiriöittä. Mieluiten tuolilla istuen, mukavassa asennossa jalkapohjat lattiaa vasten. Hyvä, jos voit rentoutua ja viettää aikaa itsesi kanssa hiljaisuudessa tapaamisemme jälkeenkin. 

Hoito perustuu Englannin spiritualistisen kirkon papin, Minister Steven Uptonin henkiparannusmetodiin, missä ihminen ei paranna, vaan parantajana toimiva meedio on pelkkä välikäsi parantavan energian virtaamiselle. 

Etätapaaminen tapahtuu mieluiten Zoomilla tai Whatsup videoyhteydellä. Varaa aika nettiajanvarauksesta ja ilmoita lisätietoja kenttään toiveesi millä tavoin otan sinuun yhteyttä. Maksu mieluiten heti varauksen yhteydessä/ennen hoitoa tai sopimuksen mukaan. Saat tarkemmat maksutiedot ajanvarauksen vahvistusviestissä sähköpostiin. 


Asiakkaasta riippuen voimme sopia myös ajankohdan pelkälle hoidolle, ilman keskusteluja. Hinta silloin sopimuskohtainen. Laita asiasta viestiä, niin sovitaan yhdessä yksityiskohdista. 

Reiki Therapy

Etäenergiahoito + keskustelu 

70 Eur 60 min

Kaukohoidossa parantava energia löytää luoksesi ja hoitaa sinua samoin kuin lähitapaamisessakin. Varmista vain, että voit ottaa hoidon vastaan rauhallisessa tilassa, jossa sinua ei häiritä.


Käytän etähoidossa pääsääntöisesti Kultaisen Säteen Sekhem -energiaa, enkelienergiaa tai puhdasta kristusvaloa, asiakkaasta ja hänen tilanteestaan riippuen. Jokaisessa hoidossa varmistan valon suojaukset, maadoitukset ja säilytän intention sinun energiahoidosta haluamillesi asioille. Kartoitan selvänäköisesti auraasi ja teen tarvittavat puhdistukset. Tasapainotan ja luvallasi aktivoin 16 chakraasi, päivittäen energiakeskuksiasi vastaanottamaan yhä korkeampia valon taajuuksia. 


Tapaaminen aloitetaan sovitun etäyhteyden ottamisella ja lyhyellä keskustelulla toiveistasi hoitoa kohtaan. Tämän jälkeen hiljennymme yhdessä energian välitykseen ja sen vastaanottamiseen. Itse hoidon aikana ei välttämättä keskustella, vaan esiin nousseet asiat käydään läpi myöhemmin. Hoito kestää asiakkaasta riippuen noin 30-40 minuuttia.  Energian välityksen loputtua, aloitan keskustelun ja käymme lopuksi yhdessä läpi hoidon kulun.


Hoito auttaa sinua puhdistumaan energeettisesti, avautumaan ja kuulemaan selvemmin oman sisäisen ohjauksesi. Hoito rentouttaa, energisoi ja uudistaa.


Maksu mieluiten heti varauksen yhteydessä/ennen hoitoa tai sopimuksen mukaan. Saat tarkemmat maksutiedot ajanvarauksen vahvistusviestissä sähköpostiin. 

Image by Samuel Austin

Selvänäköinen ohjaus etänä 

50 Eur 30 min / 60 Eur 45 min

Kanavoin sinulle valomaailman sanallista ohjausta ja parantavaa energiaa mieltäsi askarruttaviin asioihin. Käytän tarvittaessa apunani heiluria tai kortteja. Tapaamisen pituudesta riippuen, ehdimme katsoa 3-5 asiaa tai syventyä yhteen haastavampaan tilanteeseen. Parhaan avun ja hyödyn saat, kun pohdit etukäteen mihin asioihin haluat ohjausta. Universumi kuulee sanasi ja toiveesi parhaiten, kun puhut niistä ääneen. Siksi suosittelen tapaamisessa avointa keskustelua sekä rehellisyyttä itseäsi kohtaan. Keskustelu käydään aina ehdottoman luottamuksellisesti ja ohjausta annetaan aina rakkaudella ja korkeimmaksi parhaaksi.


Palvelu saativilla etäpalveluna Zoomilla, Whatsupilla tai normaalisti puhelimitse. 

Varaa aika ja kirjoita lisätietoja kenttään toiveesi mitä kautta otan sinuun yhteyttä varattuna aikana. Maksu mieluiten heti varauksen yhteydessä/ennen hoitoa tai sopimuksen mukaan. Saat tarkemmat maksutiedot ajanvarauksen vahvistusviestissä sähköpostiin. 

3550_enkeli_edited.jpg

Onnellinen Elämä -valmennus 

98 Eur 90 min

Hei sinä arjen sankari! Olet ansainnut hieman tähtipölyä elämääsi!

Onnellinen elämä -valmennus sopii sinulle, joka olet tyytymätön elämäntilanteeseesi ja haluat löytää sinua paremmin palvelevia ratkaisuja ja siihen valmennuksellista tukea. Olet valmis lisäämään tyytyväisyyttä tuovia asioita elämääsi ja toisaalta luopumaan jostain sinua palvelemattomasta.  Kartoitamme nykytilannettasi, kirkastamme tavoitettasi ja laadimme toimintasuunnitelman kohti onnellisempaa elämää. 

Valmennuksen hyödyt

Itsetuntemuksesi kasvaa ja löydät ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin asioihin. Saat rohkeutta toteuttaa juuri itsellesi sopivia valintoja ja valmennuksen jälkeen olet löytänyt uutta suuntaa elämällesi. 

Valmennus toimii sinulle, joka tarvitset tukea, mutta voit sitoutua vain yhteen valmennuskertaan kerrallaan. Valmennus järjestetään Zoom kokousohjelmalla, ellei toisin sovita.

Pink 3D Hearts_edited_edited_edited.jpg

Onnellinen Sinä -valmennus

270 Eur  3 x 75 min

Olet tärkeä ja siksi sinun on hyvä pitää huolta itsestäsi. Kolmen kerran valmennuksen avulla voimme syventyä minkä tahansa elämänalueen kuten ajanhallinnan, uran, ihmissuhteiden tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja parantamiseen elämässäsi. Pureudumme siihen, kuka olet, mihin kaipaat muutosta ja miten voit mennä tästä eteen päin.  Avataan uutta perspektiiviä haasteisiisi, päivitetään uskomuksia ja toimintatapoja palvelemaan paremmin hyvinvointiasi. Valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.
Rakenna rohkeasti itsellesi oman näköinen elämä! 
Valmennus järjestetään Zoom kokousohjelmalla, ellei toisin sovita (tapaamiset 1-2 viikon välein).
Valmennuksen voi maksaa 1 - 3 erässä. 
Jos haluat tunnustella meidän välisiä energioita ja saada lisätietoja valmennuksesta ennen sitoutumista, voit varata ajan varauskalenterista 15 min ilmaiseen tutustumispuheluun kanssani, joka ei sido sinua mihinkään. 
Valmennus sopii sinulle jos et ole akuutissa kriisissä, vaan sinulla on voimia ja motivaatiota sitoutua elämääsi eteenpäin vieville uusille asioille.

Pink 3D Hearts_edited.jpg

Konsultaatio

80 Eur 60 min

- Tarvitsetko opastusta energioihin, henkisyyteen ja henkiseen heräämiseen liittyvissä asioissa? Haluatko oppia lisää enkeleistä, henkioppaista, vainajista ja muusta valomaailmasta? Konsultaation aikana käymme läpi sinua askarruttavia asioita, joita olet aina halunnut tietää. 

- Epäiletkö, että sinulla on päälläsi paha silmä tai  kirous? Nämä kaksi voivat kulkea mukana menneistä elämistä tai ovat voineet tulla myös tämän elämän aikana. Voin katsastaa tilanteesi ja poistaa energioistasi nämä vahvasti elämää vaikeuttavat energiakertymät. 

- Tai onko kodissasi ylimääräisiä "asukkaita" ja energioita, jotka häiritsevät sinun ja perheesi elämää? Voin katsastaa kotisi energiat ja tehdä tarvittavan puhdistuksen tilaan. Hinta määritellään tapauskohtaisesti. 

- Autan mielelläni myös sinua vanhempi, joka epäilet lapsesi aistivan henkimaailmaa, mutta et itse osaa auttaa lastasi kaipaamallasi tavalla. Mahdollisuuksien mukaan voin tulla henkilökohtaisesti käymään kotonasi lapsesi luona säilyttääksemme turvallisen ilmapiirin. Älä jää yksin asioiden kanssa, tukea on saatavilla. Hinta määritellään tapauskohtaisesti. 

Palvelu saatavilla myös etänä.

Together at the Top

Yhteinen Enkelipiiri

Yhteisessä, rakkaudellisessa enkelipiirissä teemme mm. yhteisen meditaatiomatkan, nostamme  enkelikortteja ja vastaanotamme viestejä enkeleiltä. Mukaan saatta tulla myös edesmenneet rakkaat, henkioppaat tai voimaeläimet. Tämä riippuu jokaisen osallistujan sen hetkisestä elämäntilanteesta ja polusta, kuka auttaja on sillä hetkellä voimakkaimmillaan. 

Enkelipiirin energiat ovat juuri siihen hetkeen sopivat, ja määräytyvät osallistujien mukaan. Enkelipiirin tarkoitus on aina rakkaudellinen. Se puhdistaa, rauhoittaa ja tuo lohtua elämään.

Piirin aikana enkelit hoitavat, suojaavat ja tulevat energioillaan lähemmäksi jokaista osallistujaa korkeimmaksi parhaaksi. Saatat kuulla tai nähdä viestejä, tai tuntea ihan fyysisesti kuinka enkelit hoitavat sinua.  Ryhmään osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta enkeleistä, riittää kun tulet avoimin mielin ja sydämin. 

Enkelipiiriin saa varata aikaa osallistujamäärästä riippuen yhteensä noin 2 h. Mukaan kannattaa ottaa oma juomapullo/vettä. Ja jos tiedät haluavasi olla makuulla meditaation ajan, ota oma alusta, tyyny ja viltti mukaan myös. 

Voit pyytää minut pitämään yhteisen enkelipiirin ystäviesi kanssa omaan kotiisi, tai esim.  työpaikalle samanhenkisten työkavereiden kanssa. Ota yhteyttä sähköpostilla tai viestillä ja pyydä tarjous. Sovitaan yhdessä yhteinen ajankohta. 

Hinta on 45 eur / hlö  min. 5 - max 10 hlöä  (sis. alv 24 %). Jos illan järjestäjän lisäksi paikalla on vähintään 5 henkilöä, saa illan emäntä/isäntä illan ilmaiseksi. Kilometrikorvaus veloitetaan yli 15 km säteelle Oulun keskustasta. Maksun voi suorittaa kortilla tai käteisellä. 

3572_maria_edited.jpg

Intialainen päähieronta 

40 Eur 40 min

Ihana, rentouttava päähieronta! Teen hieronnan aina intuitiivisesti, parantavaa energiaa välittäen. Hieronta toteutetaan tuolilla istuen. Siinä käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, rinta, niska, pään ja kasvojen alue. Hieronta auttaa rentoutuamaan, vähentää jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Tule virkistymään!

Laying down ground_edited.jpg

Vastuuvapauslauseke:

Hoitoni ovat lempeitä täydennyshoitoja. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.

Lämpimästi tervetuloa!