©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.

Palvelut ja hinnasto

HUOM! Kaikki palvelut toistaiseksi puhelimitse / Skypellä ja kaukohoitoina.
Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

Enkelienergia%2520kaukohoito_edited_edited.png

Enkelienergia kaukohoito
50 Eur / 45 min

Tämän hoidon voit ottaa vastaan oman kodin rauhassa. Kanavoin kaukohoitona enkeleiden rakkaudellista ja parantavaa energiaa sekä viestejä sinulle, korkeimmaksi parhaaksi. Enkelienergia rentouttaa, lievittää stressiä ja antaa uudenlaista energiaa. Hoitoon kuuluu alkukeskustelu, toive hoidosta, energiahoito ja jälkikeskustelu hoidon kulusta. Voit vastaanottaa hoidon halutessasi myös ilman keskusteluja. Hoito vaikuttaa tehokkaimmin sarjana noin kahden viikon välein. Varaa aika ja katso lisäohjeet ajanvarauksen INFO kohdasta.

Intuitiivinen Energiahoito 70 Eur/60 min tai 80 Eur/90 min tai 3x 60min yht. 190 Eur

Välitän energiahoidon aikana enkeleiden ja muiden Valon Auttajien sanallista ohjausta, sekä toimin kanavana parantavalle energialle korkeimmaksi parhaaksesi. Hoito auttaa sinua tiedostamaan vahvemmin oman sydämen polkusi.  Hoidon aikana voit halutessasi pelkästään rentoutua tai käydä läpi ohjatusti niitä asioita, joiden tarkoitus on siihen hetkeen nousta tietoisuuteen ja irti päästettäväksi. Hoitoon kuuluu aina myös chakrojen tasapainotus sekä aurakentän puhdistus ja suojaus. Energiahoito on lempeä mutta tarkoituksenmukainen hoito, joka auttaa sinua elämässäsi eteen päin.

Holding Hands
3572_maria_edited.jpg

Selvänäköinen tulkinta
60 Eur/30min tai 70 Eur/45 min
(myös puhelinpalveluna)

Kanavoin sinulle opastusta sekä parantavaa energiaa enkeleiltä ja muilta Valon Auttajiltasi. Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai pyytää opastusta valintoihisi ja elämäntilanteeseesi. Ohjausta annetaan aina rakkaudella ja korkeimmaksi parhaaksi, sinun omiin henkilökohtaisiin asioihin. Palvelu saatavilla myös puhelimitse tai Skypellä.

Henkinen ohjaus / konsultaatio
70 Eur / 60 min tai 3 X 60 min. 190 Eur

Onko sinulla kysymyksiä esimerkiksi  henkiseen heräämiseen, energioihin tai enkeleihin liittyen, joihin kaipaat vastauksia? Tai onko jokin akuutti tilanne, johon kaipaat laajempaa ymmärrystä ja apua?

Caring_edited.jpg
Rustic Beach Path

ThetaHealing®
70Eur/60min tai 3X 60min yht. 190 Eur

ThetaHealing® hoito työstää tehokkaasti mm. opittuja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi. Rajoittavat uskomukset saattavat vaikuttaa ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin, elämäntehtävän löytymiseen tai jopa fyysiseen terveyteen. ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset tai kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat paremmin tavoitteittesi saavuttamista ja hyvinvointiasi.

Sinun hetkesi enkeleiden kanssa
70 Eur/ 60 min

Ohjaan sinulle enkeleiden kanssa pienen harjoituksen, jonka aikana voit hiljentyä kuulemaan, tuntemaan tai näkemään enkeleitäsi. Enkelisi ilmestyy sinulle sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksesi. Välitän enkeleiden viestejä sekä opastusta sinulle omien tarpeidesi mukaisesti. Voit samalla nauttia enkelten parantavasta energiasta. Tapaamisen tarkoitus on avata tietoisuuttasi, jotta voit syventää omaa rakkaudellista yhteyttäsi heihin. Tapaaminen käydään rakkaudellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Varaa aika jos kuulet sydämessäsi kutsun.

3550_enkeli_edited.jpg
iStock-459097117_edited.jpg

Saavuta unelmasi - Dream Big!
75 €/90 min.
(myös puhelinpalveluna)

Onko sinulla unelmia, joiden toivoisit toteutuvaksi mutta et tiedä miten sen saavuttaisit? Avaan sinulle tärkeimmät luomiseen ja runsauden energiaan liittyvät asiat ja sudenkuopat, jotka on hyvä tietää matkalla unelmien täyttymiseen. Ota siis vastuu valinnoistasi ja luo itsellesi parempi huominen! Saat sähköpostiisi myös kirjalliset ohjeet, joihin palata arjen keskellä.

Intialainen päähieronta 
35 Eur/35 min tai 3X35 min yht 90 Eur

Teen hieronnan aina intuitiivisesti parantavaa energiaa käyttäen. Hieronta on suositeltavaa erityisesti, jos haluaa rentoutua, vähentää stressiä ja jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Päähierontaa sanotaankin oikeaksi stressipesuksi. 
Hieronta saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Parhaimman tuloksen saat kuurihoidolla; 3-6 kertaa noin viikon välein.

Laying down ground_edited.jpg

Hoitoni ovat lempeitä täydennyshoitoja. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.