Palvelut ja hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

Ajanvaraus sähköpostilla elamanmakuinenihminen@gmail.com

tai 

viestillä 040 - 3563010

Selvänäköinen Energiahoito

69 Eur 60 min 

(Ensimmäinen tutustumishoito 55 Eur)

3x 60min 190 Eur (Kortti voimassa 3 kk)

Tässä hoidossa välitän sitä energiaa, mikä sillä hetkellä on korkeimmaksi parhaaksesi. Energia voi olla esim. Reikiä, Kultaisen Säteen Sekhem energiaa, kristusvaloa, enkeleiden parantavaa energiaa, tähteläisten välittämää energiaa tai näiden yhdistelmä.  Kartoitan ja puhdistan tarvittaessa aurasi siihen kiinnittyneistä "matkalaisista" ja lataan sinuun vahvistavaa energiaa. Kartoitan ja aktivoin chakrasi, jotta voisit paremmin tämän päivän energioissa. Kanavoin valomaailman viestejä ja henkistä ohjausta. Hoito auttaa sinua avautumaan, löytämään vastauksia ja pääsemään elämässäsi eteen päin. Hoito puhdistaa, rentouttaa ja energisoi. Monipuolinen, suosittu hoito.

Holding Hands
3572_maria_edited.jpg

Selvänäköinen ohjaus

59 Eur 30 min

Kanavoin sinulle valomaailman ohjausta ja parantavaa energiaa mieltäsi askarruttaviin asioihin. Parhaan avun ja hyödyn saat, kun pohdit etukäteen mihin asioihin haluat ohjausta. Universumi kuulee sanasi ja toiveesi parhaiten, kun puhut niistä ääneen. Siksi suosittelen tapaamisessa avointa keskustelua. Yleensä ehdimme käydä yhdessä läpi noin 3 eri asiaa. Keskustelu käydään aina ehdottoman luottamuksellisesti. 
Ohjausta annetaan aina rakkaudella ja korkeimmaksi parhaaksi. Palvelu saatavilla myös etänä.

Henkinen valmennus / konsultaatio

69 Eur 60 min

tai 3 X 60 min 190 Eur (Kortti voimassa 3 kk)

Monipuolista henkistä valmennusta ja apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tarvitsetko apua elämäsi käännekohtiin, henkioppaisiin, enkeleihin, luonnonhenkiin tai muuhun henkimaailmaan liittyvissä asioissa? Autan sinua mielelläni myös energioihin, henkisyyteen ja henkiseen heräämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tai onko kodissasi kenties ylimääräisiä "vuokralaisia", jotka häiritsevät elämääsi? Voin katsastaa kotisi ja tehdä tarvittavan puhdistuksen tilaan. 
Älä jää yksin asioiden kanssa, tukea on aina saatavilla <3

Palvelu saatavilla myös etänä.

Caring_edited.jpg
3550_enkeli_edited.jpg

Hetki enkeleiden kanssa

73 Eur 75 min

Ohjaan sinulle turvallisessa ilmapiirissä yhdessä enkeleiden kanssa harjoituksen, jonka aikana voit hiljentyä kuulemaan, tuntemaan tai näkemään enkeleitäsi. Enkelisi ilmestyy sinulle sen verran ja siinä muodossa kuin on korkeimmaksi parhaaksi. Välitän enkeleiden viestejä sekä opastusta ja voit samalla nauttia enkelten parantavasta energiasta. Harjoituksen tarkoituksena on avata rakkaudella omaa tietoisuuttasi, jotta voit syventää omaa yhteyttäsi heihin.

Saavuta unelmasi - Dream Big!

78 Eur 90 min

Onko sinulla unelmia, joiden toivoisit toteutuvaksi mutta et tiedä miten sen saavuttaisit? Avaan sinulle tärkeimmät luomiseen ja runsauden energiaan liittyvät asiat ja sudenkuopat, jotka on hyvä tietää matkalla unelmien täyttymiseen. Ota siis vastuu valinnoistasi ja luo itsellesi parempi huominen! Muista, että kaikki on mahdollista! Saat sähköpostiisi myös kirjalliset ohjeet, joihin palata arjen keskellä.

Palvelu saatavilla myös etänä.

iStock-459097117_edited.jpg
Laying down ground_edited.jpg

Intialainen päähieronta 

40 Eur 40 min

tai 3X40 min 96 Eur (Kortti voimassa 3 kk)

Ihana, rentouttava päähieronta! Teen hieronnan aina intuitiivisesti, parantavaa energiaa välittäen. Hieronta toteutetaan tuolilla istuen. Siinä käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, rinta, niska, pään ja kasvojen alue. Hieronta auttaa rentoutuamaan, vähentää jännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se saattaa auttaa jännityksistä johtuvaan migreeniin, korkeaan verenpaineeseen, hartia/niska/kallonpohja/ kasvojen jännityksiin, hiusten kasvuun ja aistien terävöitymiseen. Tule virkistymään!

ThetaHealing®

69 Eur 60 min

tai 3X 60min 190 Eur (Kortti voimassa 3 kk)

ThetaHealing® hoito työstää tehokkaasti mm. opittuja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi. Rajoittavat uskomukset saattavat vaikuttaa ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin, elämäntehtävän löytymiseen tai jopa fyysiseen terveyteen. ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset tai kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat paremmin tavoitteittesi saavuttamista ja hyvinvointiasi.

Rustic Beach Path

Hoitoni ovat lempeitä täydennyshoitoja. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairastapauksissa.

 

©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.