Minnasta

Elämänmakuinen Ihminen syntyi henkisen heräämiseni tuskallisina, mutta opettavaisina vuosina. Kriisien keskellä, tavallisen perheenäidin kuoren alta, syntyikin ihan uusi ihminen. Suorituskeskeinen elämäni muuttui itseä ja universumia tutkiskelevaksi, mielenkiintoiseksi opintomatkaksi. Havahduin tiedostamaan erityisherkkyyteni ja sen, kuinka selvästi aistin energioita ja ihmisten tunnetiloja. Universumin monenlaiset energiat; enkelit, henkioppaat, tähteläiset, edesmenneet, voimaeläimet ja luonnonhenget ilmestyivät elämääni ja käänsivät maailmankatsomukseni ylösalaisin. Opin, miten tärkeää on kehon, mielen ja sielun tasapaino. Huomasin myös sen, miten tärkeää on tunnistaa ja  tunnustaa omat ihmisyyden varjopuolet. Vain olemalla itselleen rehellinen, voi löytää sisäisen rauhan ja muuttaa elämän itselleen tyydyttäväksi ja merkitykselliseksi.

Rakastan luontoa, meditointia, joogaa ja mantroja. Tykkään kehittää itseäni ja opiskella uusia asioita. Rakastan perhettäni, ystäviäni ja ihania, aitoja kohtaamisia ihmisten kanssa. Oman sydämen polun ja luonnollisen elämän rytmin kunnioitus on minulle tärkeää.  Uskon Ykseyteen, eli siihen, että olemme lopulta kaikki yhtä tässä Universumissa. 

     

Näkijänä olen selvänäköinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Välillä näen kuin valokuvan tai elokuvan pätkän, välillä kuulen ohjausta puheena ja välillä aistin koko kehollani. Usein näen tarkoituksenmukaisesti niitä asioita, jotka ovat alitajunnassa piilossa mutta saattaa vaikuttaa negatiivisesti elämään. Karmalliset siteet, uskomukset, ajatusmallit, traumat, tunnelukot, ravinto ja stressi. Moni asia vaikuttaa meihin ihmisinä ja saattaa tiedostamatta vaikeuttaa elämää. 


Työskentelen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, välittäen viestejä Valosta ja Rakkaudesta. Välitän asiakkaasta riippuen pääsääntöisesti enkelten, henkioppaiden tai tähteläisten energiaa ja  ohjausta. Hoitajana olen myötätuntoinen ja lempeä. Kohtaan toisen ihmisen aina rakkaudellisella läsnäololla, luottamuksella ja  kunnioituksella. 
Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Om Shanti Shanti Shanti

(May all beings everywhere be free and happy)Kuvat Minnasta: Sari Karhu                                                                                     

 

"Minna on kyllä mahtava ja taitava hoitaja. Niin ihanan herkkä, intuitiivinen ja läsnä oleva.  Ja prosessi omassa itsessäni on ollut huima hoidon jälkeen. En malta odottaa seuraavaa kertaa. Suosittelen lämpimästi!"

S.L.

”Suosittelen Minnan palveluita, kun haluat antaa itsellesi lahjaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Upea parantaja, jonka läsnäolo jo sinällään hoitaa

P.S.

”Kiitos Minna! Voin lämpimästi suositella Intuitiivista energiahoitoa jokaiselle, joka tuntee omien henkisten voimavarojen kaipaavan vahvistusta.

T.T-L.

"Intialaisen päähieronnan taitaja ja ihana herkästi toisen ihmisen mielialan aistiva ihminen".

S.N.

”Hoitosi jälkeen olen tosiaan saanut enemmän yhteyttä enkeleihini; jos nukkumaan mennessä otan heihin yhteyttä, koen että saan välittömästi vastaavanlaista hoitoa, jota sain sinulta.”

L.L.

”Kävin uudestaan Minnan intialaisessa päähieronnassa. Tämä hoito oli kaikista voimakkain ja kokonaisvaltaisesti hyvin avaava ja puhdistava. Minna on puhdas valonkanava, joten on ihana kokea kuinka hänen kautta saa myös valonauttajilta hoitoa monella tasolla. Minun näkönikin oli kirkastunut hoidon jälkeen ja muutenkin tunsin, kuinka paljon kevyempi ja puhtaampi on olla. Lämmin kiitos ja suuri suositus Minnan hoidoille”

K-L.A.

 

©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.