Minnasta

Olen kokenut aikuisiällä henkisen heräämisen ja tietoisuuden avautumisen matkan. “Normaalista" perheenäidistä kasvoikin energioita vahvasti aistiva näkijä. Vuosien ajan tein töitä itseni kanssa. Käännyin katsomaan sisäänpäin ja kohtasin ihmisyyteni varjopuolia. Harjoittelin irti päästämistä ja antautumista elämälle. Samalla opiskelin uudenlaista, tietoisempaa elämää enkeleiden  ja henkioppaiden ohjauksessa. Vuodet opettivat paljon arvokasta rakkaudesta, hetkessä elämisestä, luottamuksesta elämään sekä kiitollisuutta.

Olen kiitollinen näkijän lahjastani, sekä siitä vahvasta johdatuksesta ja avusta mitä saan ja olen saanut vastaanottaa.  Rakastan luontoa, meditointia, joogaa ja aitoja kohtaamisia. Uskon Ykseyteen, eli siihen, että kaikki me olemme lopulta yhtä tässä Universumissa.  

     

Näkijänä olen selvänäköinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Saan ohjausta monipuolisesti. Välillä näen kuin valokuvan tai elokuvan pätkän, välillä kuulen ohjausta puheena ja välillä aistin koko kehollani. Usein näen siihen menneeseen elämään, joka vaikuttaa alitajuisesti ja karmallisesti juuri siihen hetkeen. Enkelten lempeä ohjaus on mukana jokaisessa kohtaamisessa. Työskentelen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, välittäen viestejä Valosta ja Rakkaudesta. Hoitajana olen myötätuntoinen, lempeä ja kohtaan toisen ihmisen aina rakkaudellisella läsnäololla, luottamuksella ja  kunnioituksella.                                                                     

 

"Minna on kyllä mahtava ja taitava hoitaja. Niin ihanan herkkä, intuitiivinen ja läsnä oleva.  Ja prosessi omassa itsessäni on ollut huima hoidon jälkeen. En malta odottaa seuraavaa kertaa. Suosittelen lämpimästi!"

S.L.

”Suosittelen Minnan palveluita, kun haluat antaa itsellesi lahjaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Upea parantaja, jonka läsnäolo jo sinällään hoitaa

P.S.

”Kiitos Minna! Voin lämpimästi suositella Intuitiivista energiahoitoa jokaiselle, joka tuntee omien henkisten voimavarojen kaipaavan vahvistusta.

T.T-L.

"Intialaisen päähieronnan taitaja ja ihana herkästi toisen ihmisen mielialan aistiva ihminen".

S.N.

”Hoitosi jälkeen olen tosiaan saanut enemmän yhteyttä enkeleihini; jos nukkumaan mennessä otan heihin yhteyttä, koen että saan välittömästi vastaavanlaista hoitoa, jota sain sinulta.”

L.L.

”Kävin uudestaan Minnan intialaisessa päähieronnassa. Tämä hoito oli kaikista voimakkain ja kokonaisvaltaisesti hyvin avaava ja puhdistava. Minna on puhdas valonkanava, joten on ihana kokea kuinka hänen kautta saa myös valonauttajilta hoitoa monella tasolla. Minun näkönikin oli kirkastunut hoidon jälkeen ja muutenkin tunsin, kuinka paljon kevyempi ja puhtaampi on olla. Lämmin kiitos ja suuri suositus Minnan hoidoille”

K-L.A.

 

©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.