©2019 by Elämänmakuinen Ihminen.

Minnasta

Olen kokenut aikuisiällä pitkän henkisen heräämisen ja tietoisuuden avautumisen matkan. “Normaalista perheenäidistä” kasvoikin energioita vahvasti aistiva näkijä. Vuosien ajan tein töitä itseni kanssa. Käännyin katsomaan sisäänpäin, kohtasin ihmisyyteni varjopuolia ja harjoittelin irti päästämistä ja antautumista elämälle. Samalla opiskelin uudenlaista, tietoisempaa elämää enkeleiden  ja henkioppaiden ohjauksessa. Vuodet opettivat paljon arvokasta rakkaudesta, hetkessä elämisestä, irti päästämisestä ja luottamuksesta elämään sekä kiitollisuutta.

Olen kiitollinen näkijän lahjastani, sekä siitä vahvasta johdatuksesta ja avusta mitä saan ja olen saanut vastaanottaa.  Tärkeintä elämässäni on kuitenkin kaksi rakasta lastani ja perheeni. Rakastan luontoa, meditointia, joogaa ja aitoja kohtaamisia. Uskon Ykseyteen, eli siihen, että kaikki me olemme lopulta yhtä tässä Universumissa.  

     

Näkijänä olen selvänäköinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Saan ohjausta monipuolisesti: välillä näen kuin valokuvan tai elokuvan pätkän, välillä kuulen ohjausta puheena ja välillä aistin koko kehollani. Luen luvallasi aurastasi niitä asioita ja energioita, joita siinä hetkessä on tarkoituksenmukaista nähdä. Usein näen siihen menneeseen elämään, joka vaikuttaa alitajuisesti ja karmallisesti juuri siihen hetkeen. Enkelten lempeä ohjaus on mukana jokaisessa kohtaamisessa. Työskentelen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, välittäen viestejä Valosta ja Rakkaudesta. Hoitajana olen myötätuntoinen ja lempeä ja kohtaan toisen ihmisen aina rakkaudellisella läsnäololla, luottamuksella ja  kunnioituksella.                                                                     

 
 

"Minna on kyllä mahtava ja taitava hoitaja. Niin ihanan herkkä, intuitiivinen ja läsnä oleva.  Ja prosessi omassa itsessäni on ollut huima hoidon jälkeen. En malta odottaa seuraavaa kertaa. Suosittelen lämpimästi!"

-S.L-