_L8A5663 (1).jpg

Minnasta

Elämänmakuinen Ihminen syntyi henkisen heräämiseni tuskallisina, mutta opettavaisina vuosina. Kriisien keskellä, tavallisen perheenäidin kuoren alta, syntyikin ihan uusi ihminen. Suorituskeskeinen elämäni muuttui itseä ja universumia tutkiskelevaksi, mielenkiintoiseksi opintomatkaksi. Havahduin tiedostamaan erityisherkkyyteni ja sen, kuinka selvästi aistin energioita ja ihmisten tunnetiloja. Universumin monenlaiset energiat; enkelit, henkioppaat, tähteläiset, edesmenneet, voimaeläimet ja luonnonhenget ilmestyivät elämääni ja käänsivät maailmankatsomukseni ylösalaisin.

Opin, miten tärkeää on elää tietoisessa yhteydessä omaan kehoon, mieleen ja sydämen johdatukseen. Huomasin myös sen, miten tärkeää on tunnistaa ja  tunnustaa omat ihmisyyden varjopuolet. Vain olemalla itselleen rehellinen, voi löytää lähemmäksi sisäistä rauhaa ja muuttaa elämäänsä merkityksellisemmäksi. 

Rakastan luontoa, meditointia, joogaa ja hiljaisuutta.  Elän sydämen ja korkeamman viisauden johdatuksessa, jolloin uskallan antautua vahvemmin elämälleni ja luottamukselle. Oman sydämen polun ja luonnollisen elämän rytmin kunnioitus on minulle tärkeää.  Tykkään kehittää itseäni ja opiskella uusia asioita.

Rakastan perhettäni, ystäviäni ja ihania, aitoja kohtaamisia ihmisten kanssa.  Uskon Ykseyteen, eli siihen, että olemme lopulta kaikki yhtä tässä Universumissa. 

     

Näkijänä olen selvänäköinen, -tietoinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Välillä näen kuin valokuvan tai elokuvan pätkän, välillä kuulen ohjausta puheena ja välillä aistin koko kehollani. Usein näen tarkoituksenmukaisesti niitä asioita, jotka ovat alitajunnassa piilossa mutta saattaa vaikuttaa negatiivisesti asiakkaan elämään. Karmalliset siteet, entiset elämät, uskomukset, ajatusmallit, traumat, tunnelukot, ravinto, stressi, paha silmä ja kiroukset. Moni asia vaikuttaa meihin elämästä toiseen matkaavina sieluina ja ihmisinä ja saattaa tiedostamatta vaikeuttaa elämää.

Työskentelen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, välittäen viestejä Valosta ja Rakkaudesta. Kanavoin asiakkaasta riippuen pääsääntöisesti enkelten, henkioppaiden, edesmenneiden tai tähteläisten energiaa ja ohjausta. Hoitajana olen myötätuntoinen ja lempeä. Tarvittaessa myös herättelevä ja uusia näkökulmia avaava. Kohtaan toisen ihmisen kuitenkin aina rakkaudellisella läsnäololla, luottamuksella ja  kunnioituksella. 

Kuvat Minnasta: Sari Karhu                                                                                     

 

Yhteistyössä

tässä hetkessä_edited.jpg

Tässä Hetkessä ry

Tekemistä sydämellä
Yhditää hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja yritykset
Jäsenetuja, yhteisöllisyyttä, aitoja kohtaamisia

ilonvalkeat21_edited.jpg

Ilon Valkeat - hyvinvointimessut

Monipuoliset ja lämminhenkiset hyvinvointimessut, jossa on mielenkiintoisia luentoja ja näytetuokioita.
Mukana on paljon näytteilleasettajia eri aloilta.