Palautteita

Minna - Äärimmäisen lämmin, avoin ja ammattitaitoinen - Viisaus ja Valo samassa paketissa!

Minna kuuntelee ja näkee, mitä juuri nyt tarvitset: Life Coach -valmennuksessa uusia näkökulmia lähestyä jumiutuneita elämänalueita, mitkä ovat johtaneet suuriin oivalluksiin. Henkistä valmennusta ja oman sisäisen ohjauksen kuuntelemisen opettelua tehokkain harjoituksin. Energiahoitoa, rakkaudellista läsnäoloa ja pysähtymistä, kun voimat ovat vähissä ja mieli mutkalla.

Jokaisessa tapaamisessa Minnan kanssa olen astunut kuin kuplaan tai kenttään, jossa omat visiot ja sisäinen ohjaus ovat avautuneet - niin kai henkisten mestareiden läheisyydessä usein tapahtuu!

Kiitos kiitos kiitos Minna! Olet tuonut niin paljon Valoa elämääni, tähän hetkeen, menneeseen ja tulevaan, etten voi edes sanoin kuvailla!

Minna on kyllä mahtava ja taitava hoitaja. Niin ihanan herkkä, intuitiivinen ja läsnä oleva.  Ja prosessi omassa itsessäni on ollut huima hoidon jälkeen. En malta odottaa seuraavaa kertaa. Suosittelen lämpimästi!

Suosittelen Minnan palveluita, kun haluat antaa itsellesi lahjaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Upea parantaja, jonka läsnäolo jo sinällään hoitaa.

Kiitos Minna! Voin lämpimästi suositella energiahoitoa jokaiselle, joka tuntee omien henkisten voimavarojen kaipaavan vahvistusta.

Hoitosi jälkeen olen tosiaan saanut enemmän yhteyttä enkeleihini; jos nukkumaan mennessä otan heihin yhteyttä, koen että saan välittömästi vastaavanlaista hoitoa, jota sain sinulta.

Valmennus oli kaiken kaikkiaan huippu juttu! Juuri oikeaan  aikaan osui elämässäni. Harjoitukset olivat vahvoja kokemuksia ja konkretisoituivat filosofiselta tasolta arjen elämään oivalluksia.

Minna on erittäin hyvä kuuntelemaan.
Tunne, että minua kuullaan ja ymmärretään. Hän ei tyrkytä mitään vaan antaa sopivasti ideoita, miten omat
ajatukset voisi asetella ja kannustaa. Todella luottamuksellisen ilmapiirin hän luo.

Ilmapiiri oli hyvä niin lähikontaktissa kuin
videopuheluna. Sain luvan olla hankalienkin tunteiden kanssa ja ne tuli jaetuiksi ja
ymmärretyiksi. 

Lämmin dialogi toteutui. Sain myös uusien menetelmien avulla yhteyden itseeni,
intuition löytämiseen ja rohkaisuun seurata sitä.

Minna onnistui luomaan rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin, mikä helpotti harjoituksiin heittäytymistä ja omien ajatusten avaamista, mikä ei ole aina itsestään selvyys.