Palautteita asiakkailta

Olen käynyt Minnalla selvänäköisessä energiahoidossa useita kertoja.  Minnan tapa kohdata asiakas on lämmin ja rakkaudellinen. Hänen luotaan lähtee pois mieli keventyneenä ja sydän täynnä iloa. Näkijänä Minna on taitava ja hän tuo asiat esiin hyvin ymmärrettävästi. Hän ei kavahda vaikeitakaan asioita, vaan kohtaa ne ammattitaidolla. Käytin teini-iän myllerryksissä kamppailevaa lastani myös Minnan hoidossa ja olin aivan hämmästynyt kuinka jo yksi hoitokerta teki ihmeitä. Lapsi oli itse myös tyytyväinen hoitoon ja sanoi, että hänelle selveni moni asia, joita oli miettinyt itsekseen. Voin lämpimästi suositella Minnan palveluita ja käytän niitä jatkossakin! Kiitos!

Minna - Äärimmäisen lämmin, avoin ja ammattitaitoinen - Viisaus ja Valo samassa paketissa!

Minna kuuntelee ja näkee, mitä juuri nyt tarvitset: Life Coach -valmennuksessa uusia näkökulmia lähestyä jumiutuneita elämänalueita, mitkä ovat johtaneet suuriin oivalluksiin. Henkistä valmennusta ja oman sisäisen ohjauksen kuuntelemisen opettelua tehokkain harjoituksin. Energiahoitoa, rakkaudellista läsnäoloa ja pysähtymistä, kun voimat ovat vähissä ja mieli mutkalla.

Jokaisessa tapaamisessa Minnan kanssa olen astunut kuin kuplaan tai kenttään, jossa omat visiot ja sisäinen ohjaus ovat avautuneet - niin kai henkisten mestareiden läheisyydessä usein tapahtuu!

Kiitos kiitos kiitos Minna! Olet tuonut niin paljon Valoa elämääni, tähän hetkeen, menneeseen ja tulevaan, etten voi edes sanoin kuvailla!

Minna on kyllä mahtava ja taitava hoitaja. Niin ihanan herkkä, intuitiivinen ja läsnä oleva.  Ja prosessi omassa itsessäni on ollut huima hoidon jälkeen. En malta odottaa seuraavaa kertaa. Suosittelen lämpimästi!

Suosittelen Minnan palveluita, kun haluat antaa itsellesi lahjaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Upea parantaja, jonka läsnäolo jo sinällään hoitaa.

Kiitos Minna! Voin lämpimästi suositella energiahoitoa jokaiselle, joka tuntee omien henkisten voimavarojen kaipaavan vahvistusta.

Hoitosi jälkeen olen tosiaan saanut enemmän yhteyttä enkeleihini; jos nukkumaan mennessä otan heihin yhteyttä, koen että saan välittömästi vastaavanlaista hoitoa, jota sain sinulta.

Valmennus oli kaiken kaikkiaan huippu juttu! Juuri oikeaan  aikaan osui elämässäni. Harjoitukset olivat vahvoja kokemuksia ja konkretisoituivat filosofiselta tasolta arjen elämään oivalluksia.

Minna on erittäin hyvä kuuntelemaan.
Tunne, että minua kuullaan ja ymmärretään. Hän ei tyrkytä mitään vaan antaa sopivasti ideoita, miten omat
ajatukset voisi asetella ja kannustaa. Hän luo todella luottamuksellisen ilmapiirin.

Ilmapiiri oli hyvä niin lähikontaktissa kuin
videopuheluna. Sain luvan olla hankalienkin tunteiden kanssa ja ne tuli jaetuiksi ja
ymmärretyiksi. 

Lämmin dialogi toteutui. Sain myös uusien menetelmien avulla yhteyden itseeni,
intuition löytämiseen ja rohkaisuun seurata sitä.

Minna onnistui luomaan rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin, mikä helpotti harjoituksiin heittäytymistä ja omien ajatusten avaamista, mikä ei ole aina itsestään selvyys.

Hoitoa ennen minua vähän jännitti mutta heti hoidon alettua tunsin olevani turvassa, sillä luot energiallasi aina turvallisen tilan missä on hyvä olla. Viime päivinä minua oli vaivannut tinnitys ja pienimuotoinen asentohuimaus sekä päänsäryt. Heti hoidon alussa tunsin aivan kuin lämmin energeettinen kypärä olisi laitettu pääni ympärille, se tuntui mukavalta ja koin että pään aluettani hoidettiin. Kohta tämän jälkeen tunsin myös aivankuin lämmin energeettinen peitto olisi laskettu päälleni, oli mukava ja lämmin olo, jalkaterissä tuntui myös kihelmöintiä. Olen saanut paljon apua omaan henkiseen hyvinvointiini energiahoidoistasi ja erityisesti aina ahdistuksen tunteen vaivatessa koen tarvetta energiahoidolle. Nytkin toivoin saavani apua rinnassa tuntuvaan ahdistukseen ja jossain kohtaa hoitoa tunsinkin painontunnetta rintakehällä, aivan kuin siinä olisi pidelty käsiä ja samalla hyvä olo valtasi minut.

Aina välillä ajatukseni lähtivät harhailemaan ja huomasin että mieleni yritti luoda pelkoja, mutta keskityin silloin aina hengitykseen ja kehoni tuntemuksiin, se auttoi ja pääsin aina takaisin turvan tunteeseen.
Vaivuin hoidon lopuksi syvään rentoon olotilaan ja olisi tehnyt mieli nukahtaa.
Hoidon jälkeen oli tosi kiitollinen ja hyvä olo ja tunsin että olen taas "oma itseni".

Olen mielummin käynyt energiahoidossa paikanpäällä kuin etänä, sillä se on tuntunut tehokkaammalta. Tämä kokemus oli kuitenkin positiivinen ja erityisesti koin tärkeäksi että olimme koko ajan zoomin kautta videoyhteydessä, sillä ilman tätä hoito olisi voinut jäädä hieman etäiseksi. Hoidon jälkeinen juttelutukio hoidon kulusta ja tuntemuksista oli myös mielestäni tosi tärkeä. Olin loppupäivän hoidon jälkeen tosi rentoutunut ja levon tarpeessa. Hoito oli myös tosi puhdistava ja vettä tuli juotua paljon illan aikana.
Rauhallinen olo jatkui pitkään hoidon jälkeen ja sain apua ahdistuksiini ja kaikki tuntui selkeämmältä, tinnitys myös helpotti ja olotila oli kaikinpuolin parempi.